|
Registruj se
Call Today!

123-123-1232

Ilu Term je ovlasćen za vršenje očitavanja i raspodele podataka o potrošnji toplotne energije preko uređaja kalorimetara i delitelja toplote. Takođe smo ovlašćeni za izradu elaborata o potrošnji toplotne energije koji su neophodni da bi se objekat priključio na sistem daljinskog grejanja Beogradskih elektrana.Ilu Term  vrši prodaju i ugradnju opreme firme Siemens Building Technologies. Ilu term  ima sklopljen ugovor sa firmom Sipatec Building doo iz Beograda,  ovlašćenim distributerom opreme Siemens Building Technologies.

llu Term  vrši prodaju i ugradnju opreme firme Termonet . Ilu term  ima sklopljen ugovor sa firmom Termonet doo iz Beograda,  ovlašćenim distributerom opreme Kamstrup.

llu Term  vrši prodaju i ugradnju opreme firme Vukas Mering. Ilu term  ima sklopljen ugovor sa firmom Vukas Mering  doo iz Beograda,  ovlašćenim distributerom opreme Diehl Metering.

llu Term je obucen za montazu, servisiranje i ocitavanje merila toplotne energije proizvodzaca  Landis-Gyr GmbH i Siemens Building Technologies smo mi zvanicni uvoznici  za teritoriju Srbije firma SBT doo.